Vief Mechelen

Workshop 'Digitaal communiceren'

Digitale communicatie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Chatten of videobellen met familieleden, vrienden of collega’s is voor velen dagelijkse kost geworden. Maar welke digitale tools heb je hiervoor nodig en hoe ga je hier het best mee aan de slag?
Tijdens deze workshop ‘digitaal communiceren’ krijgen deelnemers informatie en tips over eenvoudige digitale communicatiemogelijkheden. Specifiek worden de applicaties ‘WhatsApp’ en ‘Messenger’ onder de loep genomen en worden de mogelijkheden van deze tools praktisch uitgelegd.

Basiscursus Smartphone androïd/apple

Heb je een smartphone en wil je hier beter mee leren werken? Dan is deze driedaagsecursus iets voor jou. Tijdens deze cursus komen de basisprincipes rond het werken met de smartphone aan bod. Zo leer je de belangrijkste instellingen van je toestel, hoe je kan bellen of sms’en, hoe je op het internet kan surfen en wat je moet doen als je zelf een applicatie wil installeren. 

Concert De Grungblavers

Een namiddag vol muziek en amusement!

De Grungblavers zijn een groep van bekende Aantwaarpse vrienden (Erik Goossens, Gène Bervoets, Paul Ambach, Jan Van Looveren, Marc Fransen,…) tussen de 48 en de …, laat ons zeggen, boven de 48. Ze zingen evergreens maar dan in de taal van Rubens en Wannes, in 't Aantwarps dus. 

 

 

Vief Mechelen

Vief Mechelen is een sociaal-culturele vereniging van en voor 60-plussers en gepensioneerden. Wij zijn aangesloten bij de provinciale koepel Vief provincie Antwerpen vzw.

Op regelmatige basis richten wij ontmoetingsnamiddagen in, bezoeken aan musea, tentoonstellingen, toneel, uitstappen, lekkere etentjes, en nog zoveel meer.

Interesse? Bekijk onze toekomstige activiteiten en misschien mogen wij u binnenkort verwachten!