Vief West Vlaanderen vzw

Vief is een door de Vlaamse overheid erkende sociaal-culturele organisatie voor 60-plussers. Vief staat voor actief, levendig, kras en pittig. Net dat stralen we uit als vereniging!

Er zijn diverse provinciale evenementen waarvoor u kan inschrijven. Naast dit aanbod zijn er meer dan 2500 activiteiten die doorgaan in organisatie van de lokale Vief-groepen. U kan hieronder de lokale Vief-groepen terugvinden met telkens hun activiteitenaanbod. Indien u niet meteen uw goesting zou vinden, contacteer ons, we staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Met een team van ruim 500 vrijwilligers en 81 actieve groepen staan we voor u paraat. We zijn een sterk uitgebouwde seniorenvereniging waarbij elkaar ontmoeten, cultuur en levenslang leren centraal staan.

Vief is tevens een actieve belangenbehartiger van 60-plussers en dit binnen adviesraden op gemeentelijk, stedelijk, Vlaams, Federaal en Europees niveau én we zijn een partner van de Liberale Mutualiteit Plus.

Het Vief Magazine is het gratis driemaandelijks magazine van Vief West-Vlaanderen vzw. Voor elke geïnteresseerde is dit gratis digitaal beschikbaar. U kan uw gegevens doorgeven door hier te klikken. U kan zich - indien gewenst - ten alle tijde uitschrijven.
Deze gegevens worden, conform de GDPR-wetgeving, enkel gebruikt om de digitale nieuwsbrief en het e-zine door te sturen. 

Contacteer het Vief-team

I