Vief-leercoach Charlotte deelt haar expertise op de inspiratiedag digitale inclusie

donderdag, 6 juli, 2023

Hét belangrijkste evenement van dit voorjaar voor onze leercoach Charlotte was de inspiratiedag digitale inclusie op 27 juni in Brussel. Er waren meer dan 400 deelnemers aanwezig, allemaal met eenzelfde doel: de digitale kloof verkleinen. 46% van de Belgische bevolking is digitaal kwetsbaar, er is dus nog werk aan de winkel.

Een mooie, inspirerende dag lag in het verschiet: leerrijke infosessies en netwerkmomenten wisselden zich af. Er werden recente onderzoeksinzichten en praktische tools toegelicht. Tijdens de interactieve infosessie ‘digitale inclusie bij ouderen’ werd Charlotte uitgenodigd haar eigen reeds ontwikkelde expertise als leercoach te delen met enkele andere organisaties. Dialoog en uitwisseling stonden centraal: leren van elkaar was de boodschap en dat maakt ons allen sterker in wat we doen.

Een pluim voor de organisatie (in handen van Mediawijs, VVSG, het Departement Werk en Sociale Economie en partners). Ze maakten er een boeiende en leerrijke dag van. Vanaf september trekt Charlotte er terug op uit, boordevol nieuwe ideeën en vol goesting. Misschien kom je haar wel eens tegen tijdens een cursus?

 

ga terug