Verwendag voor vrijwilligers

woensdag, 6 april, 2022

Door corona is de Verwendag tot 2 keer toe geannuleerd geweest. 2020 en 2021 waren moeilijke jaren voor het verenigingsleven en daarom wil Vief haar bestuursleden en vrijwilligers dubbel bedanken voor de harde inzet en het aanhoudend engagement. Van uitstel komt geen afstel en op 5 mei 2022 is het dan eindelijk zover, we hopen jullie talrijk te verwelkomen in Zaal Andromeda van De Montil (Moortelstraat 8, 1790 Affligem).

Programma:

11.00 uur    Ontvangst met aperitief

11.30 uur     Driegangenlunch: 
        Waterkerssoep met bio-room en zalmsnippers
        La belle flamande met voorjaarsgroenten, gegratineerde aardappelen en jus
        Dessert met chocolade en framboos

13.30 uur     Nostalgische namiddagvullende show van Lisa del Bo: de Gouden Klassiekers

        Lisa die enorm houdt van de liedjes uit de jaren 40, 50 en 60, brengt de mooiste golden oldies uit die periode. Ze neemt haar publiek mee op een heerlijke reis terug in de tijd en laat hen genieten van onvergetelijke klassiekers als ‘Lili Marleen’, ‘Mona Lisa’, ‘Never on sunday’, ‘Zwei kleine Italiener’ en ‘Que sera sera’. Tussen deze meezingers door vertelt Lisa hartverwarmende en herkenbare verhaaltjes over haar leven als echtgenote, moeder en oma, en ze haalt leuke herinneringen op aan filmsterren, vedetten en gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis vanaf het midden van vorige eeuw. Een PowerPoint met mooie foto’s en beelden roept de sfeer van weleer nog meer op.

16.00 uur    Einde

Opgelet: Deze dag is dus enkel bedoeld voor bestuursleden en vrijwilligers van Vief. De deadline voor de inschrijvingen is verplaatst naar 19 april 2022. Voor verdere informatie en de inschrijving kan je terecht bij het provenciaal secretariaat van jouw regio. 

(c) foto: De Montil - Affligem.

 

ga terug