Vief for life

In 2018 werd de eerste Vief for Life georganiseerd en dat zorgde meteen voor een royale opbrengst van meer dan € 5 000 voor de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw. 

In 2019 willen we met Vief opnieuw ons beste beentje voorzetten en roepen we onze verengigingen en leden op om hun goed hart te tonen. Naar aanleiding van de komende Music-for-Lifeshow van Studio Brussel haalt Vief zijn enige echte Vief-pot terug boven en vraagt de plaatselijke Vief-verenigingen om volop mee te doen en geld in te zamelen voor het goede doel. 

Diabetes is een chronische aandoening die steeds prominenter aanwezig is in
 onze maatschappij. Er is nood aan een breed gedragen organisatie die diabetes hardnekkig op de agenda blijft zetten en ervoor zorgt dat er op alle niveaus over deze chronische ziekte gepraat wordt. Deze taak is weggelegd voor de Diabetes Liga. Het is een onafhankelijke vereniging die streeft naar de beste zorg en omkadering voor iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Omdat we achter het doel en de werking staan, wil Vief in 2019 zijn steentje bijdrage en geld inzamelen voor deze Diabetes Liga. 

Hoe deelnemen als individu?
Wil je zelf ook een bijdragen doen, maar kom je niet meteen in een afdeling, stort jouw bijdrage rechtstreeks op het rekeningnummer van Vief vzw BE39 3100 0051 7119  met als mededeling 'Vief-for-life'. Wij zorgen dat het geld goed terecht komt

Hoe deelnemen als vereniging?
Als vereniging heb je de volledige vrijheid om zelf een actie te organiseren om geld in te zamelen, Vief maakte een hele suggestielijst op ter inspiratie, deze kan je raadplegen via door hier te klikken. 

Daarnaast stellen we voor al onze aangesloten verenigingen opnieuw de Vief-pot ter beschikking. Deze pot kan je verkrijgen via het provinciale secretariaat. Het doel is dat deze pot wordt meegenomen naar de activiteiten en op een strategische plaatst wordt gezet. Hier krijgen de leden de kans om een vrije bijdrage te doen voor het goede doel. 

Ben je enthousiast en doen jullie zeker mee? Geef dan een seintje aan je provinciale secretariaat zodat ze het nodige materiaal kunnen bezorgen of klik hier om een affiche te downloaden.

Daarnaast maak je door deelname ook kans op een pannenkoekenbak verzorgd door het landelijk secretariaat in jouw vereniging. Uit de grote pot met deelnemende verenigingen zal een onschuldige hand begin 2020 een naam trekken en wordt de winnende vereniging bekend gemaakt. 

Afsluiting actie 
Zodra de actie in jouw vereniging ten einde is, kan je het opgehaalde geld binnenbrengen op het provinciale secretariaat of storten op het rekeningnummer BE39 3100 0051 7119 van Vief vzw. Vermeld ‘Vief for life + naam afdeling’. Gelieve dit voor vrijdag 13 december 2019 te doen. 

Wil je graag mee?
Op donderdag 19 december trekt het Vief-personeel naar Kortrijk om hoogstpersoonlijk de cheque met het opgehaalde geld te overhandigen. Graag willen we hier met zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn om Vief in de kijker te zetten. Kom, met grote getalen van leden en vrijwilligers, ons vervoegen. We spreken af om 15u aan het Nelson Mandelaplein in Kortrijk

Ga je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@vief.be of bel even naar 02/538 59 05 om concrete afspraken te maken. Je kan natuurlijk ook altijd het provinciaal secretariaat op de hoogte brengen van je aanwezigheid. 

 

                                                                                              Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be | Site door Faromedia | Privacy