Rekeningnummer: 
BE25 3800 8087 9782
Begeleidende tekst Inschrijving: 

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw inschrijving voor deze daguitstap.
Uw deelname werd genoteerd.

Mogen wij u vriendelijk vragen om het correcte bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 110522 – aantal personen – telefoonnummer – opstapplaats.

U zal nog een schrijven ontvangen met alle verdere details.

Alvast een fijne activiteit gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Het Vief-team

Vief West-Vlaanderen vzw
Groeningelaan 40
8500 KORTRIJK

Tel. 056 25 72 61 
www.vief.be/vief-West-Vlaanderen

 
prijs: 
66
E-mail organisatie: 
Uitstappen en reizen

Categorie(ën):
Uitstappen en reizen

ga terug

Daguitstap 'Genieten in Noord-Frankrijk'

dinsdag 17 mei 2022
   
Vief Brugge

Vlaanderen in Frankrijk, een geliefkoosde bestemming. U bent pas over de grens en de geborgenheid en gemoedelijkheid van de Frans-Vlaming brengen u reeds in een vakantiesfeer. De streek is u bekend en toch zitten er steeds verdoken plaatsjes die u nauwelijks kent.

Zo reist u in de voormiddag naar Clairmarais. Bij aankomst geniet u van een koffie/thee met een croissant om daarna te genieten van een boottocht doorheen dit unieke natuur- en stiltegebied. U komt er alles te weten over de fauna en flora van dit beschermd landschap.

Daarna gaat u verder naar het restaurant Herberge In D’Hope in Volckerinckhove waar u geniet van een heerlijk driegangenmenu bestaande uit rauwkost met een assortiment van vleessoorten, geroosterd varkensvlees met groentjes en aardappelen en ten slotte een smakelijke chocolademousse. Dit menu wordt aangevuld met een aperitief, witte/rode wijn, bier en koffie/thee.

Na deze smaakvolle lunch maakt u kennis met de leefwereld van de vorige eeuw in het attractieve openluchtmuseum van Village Saint-Joseph, een mooi en leuk uitgebouwd dorpje. Via de prachtige collectie maakt u kennis met vele vergeten beroepen. In het cafetaria is er de mogelijkheid om er van een plaatselijk drankje te proeven.
Tijdens de reis zal de gids u extra weetjes over de locaties en de streek vertellen.

Praktische informatie

- Wanneer: dinsdag 17 mei 2022
- Waar: Opstap is voorzien te Brugge, detail volgt nog.
- Aanvang: De opstapuren worden u later meegedeeld. U ontvangt enkele dagen vooraf nog een schrijven met de verdere details.
- Prijs: € 66
- Inbegrepen: daggids, autocar, koffie/thee en croissant, bezoek museum Village Saint-Joseph, aperitief, lunch en witte/rode wijn, koffie/thee en een boottocht met gids in Clairmarais.
- Inschrijven: Vief Brugge | Tel. 0475 22 18 30 of Tel. 0477 61 70 58 l info.brugge@vief.be

Inschrijven is betalen vóór dinsdag 12 april op het rekeningnummer van Vief Brugge BE48 2800 2004 8927 met mededeling 170522 – aantal personen – uw telefoonnummer.


ga terug