Vief Kapellen

Vief verwijst naar bruisend, actief, open,… De naam doet goesting krijgen om van het leven te genieten, elkaar te ontmoeten of om iets bij te leren. Vief vzw is een sociaal-culturele vereniging opgericht binnen de Liberale Mutualiteit, die voor alle senioren open staat. Via een netwerk van lokale knooppunten kan je als lid deelnemen aan allerhande activiteiten. Bij Vief Kapellen zijn alle 60-plussers welkom op onze ontmoetingsactiviteiten, uitstappen, feesten. Onze vereniging maakt ook deel uit van de gemeentelijke seniorenraad.

Onze leden komen wekelijks iedere vrijdagnamiddag van 13u30 tot 16u30 bij elkaar voor een gezellig samenzijn. Er is dan een groepje die wekelijks bij elkaar zit om te kaarten, te rummikubben en ook een groepje die een gesprek voeren over ditjes en datjes.  We zorgen voor thee, koffie, water en versnaperingen.

Elke tweede week van de maand doen we het spelletje Bingo, er zijn dan ook leuke prijzen te winnen en er is koffie, thee, water en een stukje taart voor iedereen.

Zowel voor onze mobiele als minder mobiele mensen worden er activiteiten gepland, namelijk stadsuitstappen met gids, toneel, theater, operette ed voor elk wat wils. Wij hebben drie feesten per jaar, een vaderfeest, een moederfeest en een kerstfeest steeds met lekker eten en een gezellige dansnamiddag.

We starten iedere jaar met een gezellige drink op het nieuwe jaar waarin we onze leden op de hoogte brengen van de stand van de rekening en ook de nieuwe activiteiten voor het eerstkomende halfjaar meedelen, dit is altijd een hele plezante bedoening.

Interesse?

Contacteer het Vief-team

Activiteiten door Vief Kapellen

Ontmoeting en ontspanning
15 - 09 - 2023
Vief Kapellen
Ontmoeting en ontspanning
26 - 09 - 2023
Vief Kapellen
Digitale wereld
29 - 09 - 2023
Vief Kapellen
Uitstappen en reizen
5 - 10 - 2023
Vief Kapellen
Ontmoeting en ontspanning
13 - 10 - 2023
Vief Kapellen
Uitstappen en reizen
26 - 10 - 2023
Vief Kapellen

Pagina's