Slim spenderen, beter besparen

Budgetvriendelijke tips voor én door senioren

Gepensioneerden moeten doorgaans een extra inspanning doen om de kosten van het levensonderhoud bij te kunnen houden. Langs de ene kant vallen zij terug op een vervangingsinkomen dat lager ligt dan het inkomen tijdens hun actieve loopbaan. Langs de andere kant worden zij geconfronteerd met toenemende kosten die samengaan met het ouder worden, bijvoorbeeld op het vlak van gezondheid en huisvesting. Bovendien blijken heel wat ouderen niet op de hoogte te zijn van de rechten en tegemoetkomingen waarop zij een beroep kunnen doen.

Ouderenvereniging Vief nam daarom het initiatief om gespreksnamiddagen te houden waar leden allerhande praktische bespaartips met elkaar konden uitwisselen. In de nieuwe brochure ‘Slim spenderen, beter besparen’ worden deze bevindingen en bespaartips m.b.t. energieverbruik, voeding, vrije tijd, vervoer en gezondheid gebundeld en toegankelijk gemaakt.

Bestellen
De papieren versie is gratis beschikbaar voor leden van Vief. Niet-leden betalen € 5 incl. verzendkosten. Bestellen kan op het landelijk secretariaat van Vief vzw via info@vief.be of tel.: 02/538 59 05. Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

Je kan de brochure gratis downloaden.

 

                                                                                              Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be | Site door Faromedia | Privacy