Liefde, seks en relaties op latere leeftijd

Kunnen blijven genieten van seks(ualiteit) en relaties is één van de vele voorwaarden om gelukkig ouder te worden. Sinds mensenheugenis vormt genieten van seks en relaties dan ook een belangrijk onderwerp, met heel wat verschillende verschijningsvormen.

De laatste decennia werden er reeds heel wat taboes doorbroken over liefde, relaties en seksualiteit. Tegenwoordig wordt er openlijk over gepraat en wie advies of hulp nodig heeft kan terecht bij verschillende instanties. 

Desondanks worden intieme relatievormen nog steeds vereenzelvigd met een jong en vitaal leven. Geheel onterecht, want ook op latere leeftijd kunnen liefde en seksualiteit onverminderd deel uitmaken van een partnerrelatie. 

Seniorenvereniging Vief vzw wil deze boodschap graag uitdragen. Daarom heeft zij een brochure uitgebracht met daarin achtergronden, praktische info en interessante weetjes over liefde, seks en relatievormen voor 50-plussers. Deze publicatie kadert in het landelijk jaarthema ‘Gelukkig ouder worden – een zaak van alle leeftijden’.

Veel lees‘genot’ …

Bestellen kan door contact op te nemen met het landelijk secretariaat info@vief.be, 02/538 59 05.

Liefde, seks en relaties op latere leeftijd

                                                                                              Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be | Site door Faromedia | Privacy