Daguitstap 'Van hop tot bier' - Woensdag 27 mei 2020 (geannuleerd)

In de voormiddag brengt u een bezoek aan ’t Hoppecruyt te Poperinge. Eerst geniet u van een heerlijk kopje koffie/thee en cake. In deze dorpsboerderij duikt u onder in de geschiedenis van het Hop en maakt u kennis met de hedendaagse teeltechniek. Er wordt afgesloten met een proevertje. 
’s Middags luncht u in Brasserie ’t Oud Kerverijtje in Dranouter, te midden van de prachtige natuur. Men reserveert dé specialiteit van het huis: een warm en koud buffet met échte, ambachtelijke, verse producten, gepresenteerd in een authentiek, charmant beenhouwerijtje.
Na de lunch neemt de daggids u mee op sleeptouw doorheen deze boeiende streek. U hoort grensverhalen, verhalen van de oorlog en van de smokkelaars … Een echte ontdekking van een onbekende regio. Vervolgens bezoekt u de Brouwerij Sint-Bernardus te Watou. Met een degustatie en een mooi geschenkpakket met twee hopbieren en bijhorend glas eindigt het bezoek en keert u terug huiswaarts.
 
Praktische informatie:
- Wanneer: woensdag 27 mei 2020
- Waar: vertrek met de autocar vanuit diverse opstapplaatsen (minimum 12 personen per opstap) 
- Prijs: € 60
- Inbegrepen: daggids, autocar, koffie/thee en cake, koud en warm buffet à volonté, rondrit, begeleid bedrijfsbezoek ‘t Hoppecruyt met proevertjes en brouwerij Sint-Bernardus met geschenkpakket en degustatie. 
- Inschrijven: Vief West-Vlaanderen vzw; tel. 056/25 72 61; info.west@vief.be 

                                                                                              Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be | Site door Faromedia | Privacy