RegistrerenAanmelden

Tijdens Euro 2012 ‘spelen’ vele dames op verplaatsing

Een promostatistiekje. Zo’n onderzoekje om vooral zichzelf in de kijker te plaatsen. Maar wel een leuk. De internationale site voor “buitenechtelijke ontmoetingen” Gleeden.com meldt een piek in de inschrijvingen en in de bezoeksterscijfers tijdens Euro 20112.

De dames komen op Gleeden.com een partner oppikken om verschillende redenen. Voetbal op tv en manlief in de zetel zijn niet altijd de oorzaak. Maar toch. 38 procent van de avontuurlijke vrouwen zegt zich “verwaarloosd” te voelen. Voor 55 procent is “behoefte aan verstrooiing” voldoende reden. 53 procent zet de stap om hun fantasieën te bevredigen. Opvallend: Een weddenschap tussen vriendinnen speelt mee bij 7 procent van de dames. Zoals blijkt uit de percentages konden ze meerder antwoorden geven.

Pieken

Hoeveel extra trafiek en geflirt Euro 2012 precies heeft opgeleverd, meldt het gespecialiseerde datingbureau niet. Maar gelijkaardige enquêtes tijdens andere grote sportevenementen leveren volgens de site gelijkaardige pieken op.

Voor deze statistiek werden 1.200 gehuwde en single vrouwen tussen de 30 en 55 ondervraagd van 28 mei tot 4 juni. Gleeden telt 37 procent dames onder de leden. 90 procent van de flirtende mannen/vrouwen is gehuwd of heeft een relatie.

Rode kaart

Het favoriete excuus van mevrouw? “Een avondje met de vriendinnen” is voor vier op de vijf dames de perfecte leugen. “Een beetje flirten op het internet en enkele misstapjes verdienen toch geen rode kaart”, aldus Gleeden.com.

De favoriete date? Het mag een voetballiefhebber zijn, beter nog een actieve speler. Drie op de vijf dames met buitenechtelijke datingervaring bevestigen dat sportieve mannen prima minnaars zijn.

Femina’s

Opmerkelijk ook, voor heel wat dames is voetbal voldoende verstrooiing. Daar waar 53 procent van de respondenten beducht zijn voor een voetebaltoernooi op tv -gebrek aan aandacht, hij doet geen klop meer, heeft geen oog voor de kids – zegt 47 procent van de dames de opwinding voor de beeldbuis te appreciëren.

De voetbalspanning kruidt de dagelijkse routine. Nogal wat dames genieten tijdens voetbaluitzendingen. Ze ervaren een zekere vrijheid door dingen te doen die ze anders links zouden laten liggen, door wat losser om te springen met huishoudelijke taken, door de kinderen langer te laten opblijven…

Tags: , , , , .

Jouw mening Geef nu je mening

Er zijn nog geen reacties op “Tijdens Euro 2012 ‘spelen’ vele dames op verplaatsing”.


Geef je mening

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.