Activiteiten

Digitale week: Foto's maken met je smartphone/tablet - dinsdag 24 oktober 2017
Weet jij hoe je foto's en video's kan maken met je smartphone? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je toestel voorziet om foto's en filmpjes te bewerken?
Geniet van het optreden van Laura Lynn, Eveline Cannoot, Alail Dès & Les Dès Girls (hommage Claude Francois). Uitstap georganiseerd door Vief Brabant.
Digitale Week: Foto's maken met je smartphone / tablet - woensdag 25 oktober 2017
Weet jij hoe je foto's en video's kan maken met je smartphone ? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je toestel voorziet om foto's en filmpjes te bewerken ?
donderdag 26 oktober 2017: initiatief in het kader van de Digitale Week
In het kader van de Digitale Week krijgt u op 26 oktober in Overijse uitleg over het maken van goede foto's en video's met je smartphone of tablet. De Liberale Vrouwen informeren u die dag over het gebruik van Instagram en de verschillen met Facebook. Gelieve wel op voorhand in te schrijven.
Digitale week: Foto's maken met je smartphone/tablet - vrijdag 27 oktober 2017
Weet jij hoe je foto's en video's kan maken met je smartphone? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je toestel voorziet om foto's en filmpjes te bewerken?
MoorTdinee - zaterdag 28 oktober 2017
Zet uw tanden in een spannende detectivezaak: bij een lekker vijfgangenmenu krijgt u een soort gastronomische Cluedo voorgeschoteld. Vijf verdachten. Vijf motieven. En een vat vol intriges ...
Workshops Bloemschikken - Dinsdag 29 augustus 2017 - Woensdag 13 september 2017 - Woensdag 25 oktober 2017
Workshop Bloemschikken Dinsdag 29 augustus 2017 Woensdag 13 september 2017 Woensdag 25 oktober 2017
Vief Gent Gentbrugge brengt een bezoek aan de nieuwe bibliotheek de Krook. We worden begeleid door een gids tijdens de rondleiding in dit prachtig nieuw gebouw.
Tijdens deze initiatie in Lochristi ontdek je meer over de werking van de smartphone.
Tijdens deze initiatie in Gent ontdek je meer over de werking van de smartphone.

Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be - Site door Faromedia