Activiteiten

Operette 'De vogelhandelaar'
Opnieuw een prachtige operette in Heist-op-den-Berg. U kan zich inschrijven met en zonder busvervoer.
Operette 'De Vogelhandelaar'
De sprankelende operette 'De Vogelhandelaar' met de bekende melodieën als “Ich bin die Christel von der Post” en “Schenkt man sich Rosen in Tirol” zullen je nog dagenlang doen neuriën.
Creatieve verzorgingsproducten maken - dinsdag 13 februari 2018
Ontdek tijdens deze initiatie hoe je met dagdagelijkse producten zoals honing, melk, havermout, zout ... je eigen verzorgingsproducten kan maken.
In dit theatergebeuren geeft Leen Persijn gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt. Het wordt een confronterende, vaak grappige, potsierlijke, maar ook ontroerende zoektocht.
Film Verborgen Verlangen
Begin het jaar goed en kom genieten van deze romantische komedie op donderdag 22 februari 2018 met onder andere Astrid Coppens, Roel Vanderstukken en Mathias Sercu.
Beleef gastronomie - dinsdag 27 februari 2018
We brengen een bezoek aan de hotelschool met rondleiding en worden vervolgens verwend door jong talent van eigen bodem.
Startdag creatief met vief
Kom op dinsdag 6 maart 2018 naar de Startdag in het Provinciehuis in Leuven en beleef het officiële startschot van het nieuwe jaarthema ‘Creatief met Vief’. Leer bij van interessante sprekers en neem deel aan een creatieve namiddagactiviteit.
Tentoonstelling over Pompeï, de onsterfelijke stad
Beleef Pompeï alsof u er zelf bij was op deze uitzonderlijke tentoonstelling.
Op deze tentoonstelling maak je de uitbarsting van de Vesuvius mee, ontdek je een honderdtal authentieke voorwerpen waaronder de bekende gipsafgietsels en krijg je een antwoord op prangende vragen.
Tijdens het debat komen vertegenwoordigers in de lokale seniorenraden te weten wat er leeft onder de Gentse Vief-bevolking.

                                                                                                                                              Sitemap - Vief vzw 2017 - info  vief.be - Site door Faromedia